Bibgame er et bibliotekssøgespil, der lærer børn at lave informationssøgninger i bibliotekernes søgesystemer (med fokus på cicero)

Status 23 oktober

Så er vi ved at være kørende igen. Jeg har givetvis ikke fanget alle fejl, men uni-login kører og spillet er spilbart. Kapital 3 er midlertidigt slået fra, eftersom det ikke er gennemtestet, men vil blive tilføjet hurtigst muligt.

Der bliver lagt PC versioner tilgængeligt til download, og der kommer link til browserversion. Jeg vil foretrække at folk anvender browserversionen de steder hvor i kan se ordentlig performance, for det er lettere og hurtigere, at sende nye rettelser på gaden, både for mig og skolerne.

Status 7 december

Nu er kapitel 3 repareret, så hele spillet kan spilles igen. Der er også ny version (1.1.0) ude på IPad

Status 7 oktober

Opgradering af kode skrevet i 2016 – med hjælp af andre programmører – kan være besværligt. Opgraderingen resulterede i over tusind fejl, hvor der foregår et stort arbejde lige nu. Jeg er nået så langt, at første kapitel er gennemtestet, og andet kapitel er undervejs. Så planen er at sende en version med de to første kapitler på gaden, og så får gennemtestet kapital tre imens.

Hent til IPad
Spil BibGame i browseren
Download til PC
Download til MAC
Pegino carrying books