Gamecraft blev stiftet som virksomhed i 2005. De første tre år fungerede det mest som en lille hobbyvirksomhed, hvor aktiviteten var begrænset. I 2008 forvandlede det sig en fuldtidsvirksomhed, efter Danmarks Radio bad om et budget på et fysikbaseret flash-spil, som Tommy Kjær Andersen og mig fik banket sammen under en game-jam i Aarhus 2008.

Virksomheden Gamecrafts aktiviteter er nu fusioneret med Skolen i Spil (Tore Neergaard Kjellow) og Ratatosk Games (Lars Kroll Kristensen) og har klækket Ugly Duckling Games Aps.

Ugly Duckling Games er vores spilvirksomhed, som udvikler spil der kan bruges til læring, og certificering af lærere i metoder for at anvende spil som læringsværktøj. Læs mere på

http://www.uglyducklinggames.com


Gamecraft har nogle få kunder (ikke spilrelaterede) som jeg fortsætter med, men al aktivitet i forhold til spil, er nu et fælles projekt.

gamecraft.dk lever dog videre, men kommer i højere grad til at fungere som en blog, hvor man kan finde inspiration til spil og spiludvikling, og engang imellem indlæg om at være forælder til en gamer, og hvordan man pædagogisk kan håndtere den opgave.

Håber du kommer tilbage engang imellem!

Med bedste hilsener

Pelle Sølvkjær Christensen
Gamecrafter & Grim ælling